Architects

Plan jij jouw eigen wereldreis of kies je voor een gids die jou direct de juiste kant op stuurt? Onafhankelijk e-commerce en marketing advies om de volgende stappen te nemen met jouw organisatie.

Aan de hand van een bewezen structuur helpen we jouw organisatie of team aan een optimalisatieplan en roadmap om de volgende stappen te zetten. Dit plan geeft je de ruimte om doelgericht aan de slag te gaan met het harder laten groeien van de omzet en het professionaliseren van de organisatie. Het plan dient als grid en kan jaarlijks worden gevuld om te blijven innoveren vanuit diverse disciplines. Je ontvangt key-take aways en krijgt vanuit deze structuur de mogelijkheid om de potentie voor jouw team en organisatie te ontdekken. Middels maandelijkse begeleiding en advies ontvang je continue tips & tricks van marketing & e-commerce managers met 10+ jaar retail ervaring.

Blueprint

Omni-channel aanvalsplan, van strategie naar tactiek en operatie.

Onze marketing en e-commerce specialisten ontwikkelen in goede synergie met jouw organisatie een optimalisatieplan. Het plan is van strategische aard, maar geeft concrete tactische doelen om verbeteringen door te voeren. Er wordt een roadmap opgesteld die de verdere ontwikkeling kan waarborgen en grip geeft.

In het plan wordt een scan in de breedte van de organisatie gemaakt, zodat alle mogelijk kansen zichtbaar worden. Denk hierbij aan aspecten zoals samenstelling van het team, marketing inzet, software architectuur, assortiment, logistiek, fysieke winkels et cetera.


Incompany

Haal een expert in huis

Staat jouw organisatie voor grotere uitdagingen, wil je versnelt groeien en een nieuwe strategie uitrollen? Dan kunnen onze marketing en e-commerce specialisten een belangrijke rol vervullen. Denk hierbij aan software- en architectuur implementaties, het uitrollen van een nieuwe (online) marketingstrategie of het optimaliseren van media-inzet.

Workshops

Zelf in charge met hulp van buitenaf

Wil jij je team op scherp zetten om de volgende stappen te maken? In een workshop gaan we samen aan de slag met het verbreden van jullie kennis en praktische tools. Wil jij meer grip op je marketing activiteiten of het maximale halen uit software en /of kanalen? Onze workshops helpen je daarbij om de volgende stap te zetten.


Coaching

Omdat jij constant jouw ideeën tegen het licht wil houden

Om de realisatie van het optimalisatieplan te waarborgen bieden wij maandelijks management-, marketing- & e-commerce advies. Je hebt de mogelijkheid om te sparren met een ervaren retail expert. Eén keer per maand vindt er een afspraak plaats om te brainstormen over de ontwikkelingen en om de voortgang te borgen. De coaching gesprekken brengen nieuwe kansen aan het licht en geven vertrouwen om belangrijke keuzes te maken. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden.